CBS de Rank
Opgang 3
1689KZ  Zwaag
0229 277095
info@rank.nl

 

 

 

 

 

 

 

Welkom bij basisschool de Rank

 

Welkom bij basisschool De Rank. Op deze site laten wij u graag kennismaken met onze school. U kunt foto's bekijken en nieuws lezen maar ook bijvoorbeeld onze schoolgids downloaden, de agenda inzien en nog veel meer! 

 

Breien groep 8

29 Mar 2016

Pasen

26 Mar 2016

Dodehoekproject groep 7

23 Mar 2016

 


In groep 7 kregen wij op dinsdag en woensdag een verkeersles over de Dodehoek bij vrachtwagens. Op dinsdag werd er een les gegeven door 2 vrijwilligers van Veilig Verkeer Nederland. Op woensdag mochten de kinderen in groepjes naar een grote vrachtwagen naast De Opgang. Hier konden de kinderen zelf ervaren hoe lastig het is als vrachtwagenchauffeur en waar je het beste kunt staan als fietser bij een vrachtwagen. Heel leerzaam.

Blauwe schuit

16 Mar 2016

 


Groep 5 stak vandaag de handen uit de mouwen bij De Blauwe Schuit. De ene helft van de klas ging aan de slag met keramiek, de andere helft met speksteen. Er zijn prachtige kunstwerken ontstaan en de ochtend vloog om...

Watoto

26 Feb 2016

 


Vandaag was het dan zover. Weken uitgekeken naar het bezoek van het Watoto-koor aan onze school. Eerst een prachtig optreden in de sporthal waarbij we ook een groot geldbedrag mochten overhandigen. Ruim 2 miljoen Ugandese Schilling, omgerekend zo'n 600 euro.
Na het optreden gingen de kinderen van het koor samen met de groep 8 leerlingen lunchen. Heel bijzonder om mee te maken.