CBS de Rank
Opgang 3
1689KZ  Zwaag
0229 277095
info@rank.nl

 

 

 

 

 

 

 

Welkom bij basisschool de Rank

 

Welkom bij basisschool De Rank. Op deze site laten wij u graag kennismaken met onze school. U kunt foto's bekijken en nieuws lezen maar ook bijvoorbeeld onze schoolgids downloaden, de agenda inzien en nog veel meer! 

 

Voorlezen bij de kleuters

30 Oct 2015

 


Vandaag, donderdag 30 oktober, heeft groep 8 voorgelezen aan de kleuters! In kleine groepjes werd er gelezen, werden er vragen gesteld, werd er gelachen en werd er geleerd! Gelukkig komen ze nog veel vaker lezen!

Sluiting kinderboekenweek

16 Oct 2015

 


De kinderboekenweek zit er weer op. In de onderbouw hebben de beste tekenaars het zilveren en gouden penseel/potlood ontvangen. In de bovenbouw zijn de beste verhalenschrijvers gekozen. Zij kregen ook een mooi cadeau.
Alle groepen hebben in de onderbouwhal laten zien waar ze in de kinderboekenweek mee bezig zijn geweest.

PET-Hoorn

14 Oct 2015

 


Groep 7 is naar het promotie-event techniek geweest in de Copernicus. Een soort "beurs" met allerlei leuke, leerzame techniekactiviteiten. Er was ontzettend veel te zien en te doen.

Kinderboekenweek geopend

09 Oct 2015

 


De kinderboekenweek heeft dit jaar het thema: Raar maar waar.
In de onderbouwhal hebben we de week geopend met 2 beroemde professoren. Zij lieten ons hun technische kennis zien d.m.v. bijzondere experimenten. Er werd zelfs een poging gedaan om meester Dirk te dupliceren. Dat lukte maar half.

Scholierenveldloop

07 Oct 2015De foto's van de scholierenveldloop staan erop. Dit jaar hadden we zelfs een winnaar bij de jongens groep 3.
Gefeliciteerd, Levy.