CBS de Rank
Opgang 3
1689KZ  Zwaag
0229 277095
info@rank.nl

 

 

 

 

 

Welkom bij basisschool de Rank

 

Welkom bij basisschool De Rank. Op deze site laten wij u graag kennismaken met onze school. U kunt foto's bekijken en nieuws lezen maar ook bijvoorbeeld onze schoolgids downloaden, de agenda inzien en nog veel meer! 

 

Kinderboekenweek geopend

09 Oct 2015

 


De kinderboekenweek heeft dit jaar het thema: Raar maar waar.
In de onderbouwhal hebben we de week geopend met 2 beroemde professoren. Zij lieten ons hun technische kennis zien d.m.v. bijzondere experimenten. Er werd zelfs een poging gedaan om meester Dirk te dupliceren. Dat lukte maar half.

Scholierenveldloop

07 Oct 2015De foto's van de scholierenveldloop staan erop. Dit jaar hadden we zelfs een winnaar bij de jongens groep 3.
Gefeliciteerd, Levy.

Kamp groep 7

06 Oct 2015

 


Ons kamp naar Enkhuizen zit er weer op. Gelukkig hebben we talentvolle fotografen in de klas. Klik hier voor de foto's. Ook is het kamp vastgelegd op film. Veel kijkplezier!

 

 

Techniek groep 8

06 Oct 2015

 


De groepen 8 zijn al een paar weken bezig met techniek. Onder leiding van opa Rob maken zij een handig voetenbankje.

 

Klimwand

05 Oct 2015

 


Zoals u misschien gezien heeft, wordt er hard gewerkt aan het leuker maken van het schoolplein. Inmiddels hebben wij ook een echte klimwand op school. En er wordt al goed gebruik van gemaakt. 

 

Huisjes in de klas

21 Aug 2015

 

In de laatste week van de zomervakantie zijn door de firma Castilo uit Opmeer vier prachtige speelhuisjes in de kleutergroepen geplaatst. In een dag hebben Richard en Stephan van Castilo de klus geklaard!! We wensen de kleuters heel veel speelplezier in deze mooie huisjes.

 

De scholen zijn weer begonnen

18 Aug 2015

 


De scholen zijn weer begonnen. Daar zijn ook de automobilisten weer op attent gemaakt. Kinderen uit groep 7 hebben op de Wogmergouw aandacht gevraagd voor deze actie. Ook vrachtwagens werden natuurlijk aangehouden en met hulp van agent Mart Sijm werd Bas in de lucht gehesen om ook deze chauffeur te kunnen aanspreken.

 

Lipdub afscheid groep 8

06 Aug 2015

 

 

 

De juffen en meesters hebben voor het afscheid van groep 8 een lipdub opgenomen.

 

 

Vorige | 57-64 / 138 | Volgende