CBS de Rank
Opgang 3
1689KZ  Zwaag
0229 277095
info@rank.nl

 

 

 

 

 

Welkom bij basisschool de Rank

 

Welkom bij basisschool De Rank. Op deze site laten wij u graag kennismaken met onze school. U kunt foto's bekijken en nieuws lezen maar ook bijvoorbeeld onze schoolgids downloaden, de agenda inzien en nog veel meer! 

 

Kerstfeest

22 Dec 2015

 


Het kerstfeest stond dit jaar in het teken van die bijzondere ster boven Bethlehem. Ook was er een sterrenregen op onze school. Hierover meer in het kerstjournaal. Natuurlijk kwam tijdens de viering die bijzondere ster weer op allerlei manieren terug. In dans, in de liedjes en in het kerstverhaal, uitgespeeld door groep 7. We kijken terug op een prachtig kerstfeest.

Via deze weg wensen we u en jullie gezegende kerstdagen en een gezond en leerzaam 2016!

 

 

 

Suprisetentoonstelling

03 Dec 2015

 


De surprises worden bij ons op school altijd een dagje eerder gebracht. Zo kunnen we extra lang genieten van de mooie creaties die door de kinderen gemaakt zijn. De bovenbouwhal ziet er nu uit als een echt museum!

 

Gestolen; de auto van meester Ruud

02 Dec 2015

Strooipiet

27 Nov 2015

 


De strooipiet heeft ons een bezoekje gebracht. Wie had dat nu toch gedacht.
Het was voor ons een grote verrassing, toen de deur bij ons open ging.
Piet was niet alleen, maar met z'n kompaan. Met pepernoten en schuimpjes kwamen zij aan.
Met een dansje, liedje of gewoon in de kring, deed iedere klas zijn ding.
Nu wachten wij op het sintbezoek, want dat is natuurlijk andere koek.

 

Groep 8 bij sg. Newton

10 Nov 2015

 


Vandaag gingen de groepen 8 op bezoek bij SG Newton. We waren erg onder de indruk van het gebouw en vooral van alle trappen. Maar aan het eind van de middag wist iedereen z'n jas terug te vinden. In 3 groepen hadden we techniek, gym en dans. Erg leuk!

Voorlezen bij de kleuters

30 Oct 2015

 


Vandaag, donderdag 30 oktober, heeft groep 8 voorgelezen aan de kleuters! In kleine groepjes werd er gelezen, werden er vragen gesteld, werd er gelachen en werd er geleerd! Gelukkig komen ze nog veel vaker lezen!

Sluiting kinderboekenweek

16 Oct 2015

 


De kinderboekenweek zit er weer op. In de onderbouw hebben de beste tekenaars het zilveren en gouden penseel/potlood ontvangen. In de bovenbouw zijn de beste verhalenschrijvers gekozen. Zij kregen ook een mooi cadeau.
Alle groepen hebben in de onderbouwhal laten zien waar ze in de kinderboekenweek mee bezig zijn geweest.

PET-Hoorn

14 Oct 2015

 


Groep 7 is naar het promotie-event techniek geweest in de Copernicus. Een soort "beurs" met allerlei leuke, leerzame techniekactiviteiten. Er was ontzettend veel te zien en te doen.

Vorige | 49-56 / 138 | Volgende