CBS de Rank
Opgang 3
1689KZ  Zwaag
0229 277095
info@rank.nl

 

 

 

 

 

Welkom bij basisschool de Rank

 

Welkom bij basisschool De Rank. Op deze site laten wij u graag kennismaken met onze school. U kunt foto's bekijken en nieuws lezen maar ook bijvoorbeeld onze schoolgids downloaden, de agenda inzien en nog veel meer! 

 

Verjaardag Marleen en Matthijs

26 Feb 2016

 


Vandaag groot feest in groep 5! Meester Matthijs en Juf Marleen worden samen 74, dat is een feestje waard. Cake versieren, buiten spelen, verstoppertje spelen in de lege onderbouw en spelletjes doen in de klas, een topfeest! En nu tijd voor een welverdiende vakantie...

E-fit groep 7

12 Feb 2016

 


Groep 7 mocht vandaag meedoen aan het E-fit programma in Sportcentrum Hoorn. Echte fitnessapparaten waren aangesloten op computerschermen en zo kon je bijv. langlaufen, racefietsen en hardlopen. Een hele sportieve ochtend.

 

Techniek groep 1/2d

11 Feb 2016

 


De kleuters van groep 1/2D zijn druk bezig met techniek. Ze zijn erg enthousiast over de verschillende activiteiten. Ze hebben veel plezier met het ontdekken hoe dingen werken, en met het zelf doen en zelf maken. Ook is het spannend: “Wat gaat er gebeuren”. De komende twee weken gaan we vast nog meer ontdekken.Techniek bij de kleuters.

Watoto zingt en danst in de Opgang

08 Feb 2016

 

Wij zijn zeer blij dat wij u vrijdag 26 februari kunnen uitnodigen voor een spetterend optreden in sporthal De Opgang. Een koor van weeskinderen uit Afrika, Watoto, zullen dan voor ons dansen. Deze kinderen hebben veel meegemaakt, maar zijn toch in staat ons mee te nemen in hun wereld; de wereld van de Afrikaanse dans.

Het optreden zal vanaf 10:45 uur plaatsvinden in de grote zaal. U bent van harte welkom. De entree is voor u gratis. De kerstcollecte van afgelopen kerst gaat in zijn geheel naar Watoto toe, een organisatie die de zorg van weeskinderen op zich neemt.

 

Klik hier voor meer informatie

 

Juf Mirjam 50 jaar

05 Feb 2016Hoera voor juf Mirjam. Zij is 50 jaar geworden en heeft dit natuurlijk groots gevierd op school.

Letterfeest

02 Feb 2016

 Het letterfeest in groep 3 zit er weer op. Gelukkig hebben we de foto's nog.

ANWB Streetwise

18 Jan 2016

 


Wij hebben dit jaar meegedaan aan de ANWB-streetwise. Een hele leerzame ochtend in het verkeer.
Ook staan we nu op de site van de ANWB.

Bibliotheekbezoek

12 Jan 2016Groep 3 heeft een bezoek gebracht aan de bibliotheek in de Huesmolen.

Vorige | 41-48 / 138 | Volgende