CBS de Rank
Opgang 3
1689KZ  Zwaag
0229 277095
info@rank.nl

 

 

 

 

 

Welkom bij basisschool de Rank

 

Welkom bij basisschool De Rank. Op deze site laten wij u graag kennismaken met onze school. U kunt foto's bekijken en nieuws lezen maar ook bijvoorbeeld onze schoolgids downloaden, de agenda inzien en nog veel meer! 

 

Surprises Sinterklaas

05 Dec 2016

 


We hebben een gezellige Sinterklaas gevierd in de klas. Prachtige surprises en heel veel lol.

Kamp groep 6

12 Oct 2016

PET

06 Oct 2016We zijn vandaag met groep 7A en 7B naar het Promotie Event Techniek geweest in de sporthal van de Copernicus.
Een leerzame en leuke ervaring met techniek. Forensisch onderzoek, robots programmeren, solderen of knikkerbanen bouwen. Het kon allemaal. De kinderen waren dolenthousiast!

Scholierenveldloop

05 Oct 2016

 


De scholierenveldloop werd dit jaar alweer voor de 37e keer georganiseerd. Er deden weer heel wat Rankers mee en er is zelfs een 3e plaats gehaald. Wil je weten wie? Bekijk de foto's. Je ontdekt 'm vast!

Kinderboekenweek geopend

05 Oct 2016

 


Vandaag is de kinderboekenweek 2016 begonnen. Wij trapten af met een leuke opening in de onderbouwhal. Het toneelstuk van Roodkapje en de wolf was een groot succes. Opa en Roodkapje leefden nog lang en gelukkig. Het thema van de kinderboekenweek is dan ook: Opa en Oma.
Bij de hoofdingang staat deze week de boekenkraam en hier kunt u weer een leuk boek bestellen voor uw kind.

Groep 8 afscheidsavond

13 Jul 2016

 

 

Tijdens de afscheidsavond werd groep 8 verrast met een Lip-dub, gemaakt door alle meesters en juffen van De Rank.

 

Afscheid juf Joyce

13 Jul 2016

 

 

Juf Joyce heeft afscheid genomen van De Rank, van al haar collega's en van het prachtige vak. We hebben haar de afgelopen week goed in het zonnetje gezet. Op woensdag nam zij afscheid van alle kinderen en werd er in alle klassen iets speciaals georganiseerd voor deze lieve, knuffeljuf. Alles is vastgelegd op film en dit kunt u hier bekijken. Juf Joyce, geniet van je pensioen, Gods zegen!

Uitzwaaien groep 8

12 Jul 2016

 


Vandaag hebben we groep 8 uitgezwaaid. De hele school heeft ze letterlijk naar buiten zien glijden. Vanavond nog een groot feest met de eindmusical en dan vakantie.

 

 

Vorige | 25-32 / 141 | Volgende